Open Café over financiering

27-03-2018

Op 11 april organiseert O-gen een Open Café rondom financiering voor innovatieve en vernieuwende ideeën. Nationaal Groenfonds en O-gen werken regelmatig samen als partners bij innovatieve projecten. Het Groenfonds is dan ook een van de partijen waarmee je tijdens het Open Café kunt speeddaten.

Ondernemers kunnen met hun financieringsvragen op veel plekken terecht. Voor startende ondernemers met een innovatief, vernieuwend project is het vaak lastiger om goed advies en de bijbehorende financiering te vinden. O-gen brengt tijdens het Open Café op 11 april een aantal partijen bij elkaar die deze financieringsvragen kunnen beantwoorden. Naast O-gen zijn ook LTO Noord Fondsen, Rabobank Gelderse Vallei, EBU Fondsen, Ontwikkelmaatschappij Oost NL en natuurlijk Nationaal Groenfonds aanwezig. Tijdens speeddatesessies kun je kennis maken met deze partijen en je financieringsvragen stellen.

Het O-gen Open Café is op 11 april om 19.00 uur op Landgoed Anderstein in Maarsbergen. Lees meer over het Open Café en O-gen.

Tijdens het Open Café kun je ook speeddaten met Groenfondscollega Dick Boddeus

Boerderij Eyckenstein: natuurinclusieve landbouw

Stierkalfjes bij Boerderij Eyckenstein groeien op in natuurgebied en dragen bij aan het onderhoud ervan.

The Cranberry Company: cranberryteelt voor natuurontwikkeling

Landbouw waar natuur beter van wordt, met cranberryteelt als middel.

Betrokken partijen

Duurzame Ondernemers

Meer over Duurzame Ondernemers

Agrariers

Meer over Agrariers

Werkterreinen

Innovatie

Meer over Innovatie