Jac. Meter met pensioen

29-05-2020

Op 28 mei is onze financieringsspecialist Natuur & Landschap Jac. Meter met pensioen gegaan. Jac. heeft zich bij ons de afgelopen jaren met veel enthousiasme en passie ingezet voor natuur- en lnadschapsprojecten en de laatste jaren vooral ook voor de natuurinclusieve (kringloop)landbouw.

Vanwege de coronamaatregelen hebben we de start van Jac.'s pensioen én zijn verjaardag op bijzondere wijze gevierd. Twee collega's stonden opeens bij Jac. thuis, met een grote taart, een fotoboek met herinneringen en een originele 'Meterbank'. De andere collega's beleefden dit mee via de laptop. Ook de speech van directeur Jean-Paul Schaaij kwam via het beeldscherm om Jac. te bedanken voor al zijn inzet voor het werk van het Groenfonds en natuur, landschap en natuurinclusieve landbouw. We hopen later dit jaar, samen met onze relaties, echt bij elkaar te komen om Jac. nogmaals in het zonnetje te zetten. 

Lees verder

Jac. heeft een brief geschreven aan alle relaties. Hier staan deze brief en zijn nieuwe contactgegevens. Want Jac. blijft zich ook na zijn pensionering inzetten voor de groene wereld. 

Opvolger Rob van Eijck

Rob van Eijck is al een tijdje bij ons aan het werk en heeft met de meesten van jullie ook al kennisgemaakt. De afgelopen anderhalf jaar heeft Jac. intensief met Rob samengewerkt op de dossiers natuur, landschap en (natuurinclusieve) landbouw. Vanaf eind mei neemt Rob alle projecten van Jac. over.

Meer over Rob en zijn contactgegevens

Werkterreinen

Natuurinclusieve kringlooplandbouw

Meer over Natuurinclusieve kringlooplandbouw

Agrarische natuur

Meer over Agrarische natuur

Natuurontwikkeling

Meer over Natuurontwikkeling

Landgoedontwikkeling

Meer over Landgoedontwikkeling